Din Ucraina…


Si am ajuns si la aventura numita Ucraina! Un meci restant din cadrul celor ‘6 natiuni B’. Un meci care pe langa faptul ca are o importanta in cadrul acestei competitii are si rolul de a ne da pulsul pt tot ceea ce va conta In acest an CUPA MONDIALA !

Aceasta fiind prefata relatarii mele voi incepe cu inceputul calatoriei pana acolo..un zbor relativ usor cu 2 escale la Timisoara si apoi LVIV. Lviv Un oras turistic insa nu foarte bine pus la punct cel putin din cauza infrastructurii cu sosele dificile, blocuri cenusii sau multa verdeata neingrijita-insa cu ce am fost surprins e ca nu am vazut gunoaie aruncate pe strazi. Atat am putut observa dintrun autocar de fapt un autobuz model ‘Icarus’ din 1970 o rata de pe vremuri cu scaunele de piele unite ; si nu exagerez ca era vechi pt ca la plecarea din Ucraina am avut emotii pt ca autobuzul si-a dat obstescul sfarsit! Am fost nevoiti sa plecam cu masini taxi.

Daca va scriu atunci am reusit sa ajungem pe plaiurile mioritice cu bine! Si e bine!!!

Sa revenim totusi la ceea ce ne doare! Meciul, impresii stare de spirit Cupa Mondiala…nu voi intra in detalii tehnico-tactice pt ca nu sunt In masura.Un stadion fara prea multe facilitati insa starea gazonului era buna. Tribune din pacate nu foarte aglomerate. In jur de 800 de persoane. Vreme ideala de rugby si totusi sa inceput anevoios! Era primul meci dupa o perioada de o luna de pregatire fizica! Am avut obiective care in mare masura au fost indeplinite! Victoria cu punct bonus , fara accidentari, intrarea In ritmul de competitie sau stabilirea relatiilor de joc! Poate scorul nu multumeste multa lume poate nu ne multumeste nici pe noi! Dar e incurajator pt ca se poate mai bine am simtit ca putem rezista fizic meciului si putem testa formula ideala si prin prisma faptului ca mai avem un joc de pregatire!

Va fi greu In Noua Zealanda! Emotiile vor fi puternice dar putem razbate. Suntem un grup care imbina maturitatea si experienta cu nebunia tineretii si a dorintei de afirmare! Avem nevoie de ganduri bune de inimi care sa bata alaturi de ale noastre in acelasi timp..

Am avut stari de emotie pt ca fiecare meci de acum in colo se raporteaza la Cupa Mondiala! Sunt fericit de rezultat pt ca suntem pe locul doi in grupa cupei natiunilor si pun accent pt ca rugby-ul nu se va termina dupa acest eveniment major!
Rugby-ul va trai si noi ii vom fi alaturi!

Cu respect

Daniel Carpo

2 thoughts on “Din Ucraina…

  1. Salut Daniel,
    Vreau sa te felicit pentru cea ce faci, este si asta inca un mod de a promova rugby-ul.
    In acelasi timp vreau sa iti urez tie si celorlalti colegi de echipa succes la tureneul din NZ.
    Noi romanii nu avem prea multe motive sa ne simtim mandrii ca suntem romani, dar prin cea ce faceti voi avem totusi aceasta sansa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s