Am reusit!


Si vreau sa reusesc sa nu ma multumesc cu putin..am asteptat momentul de a ajunge in varf cu multa transpiratie, cu multa ambitie, vise uneori ca eram deja aici vise uneori ca nu voi reusi ca voi avea ghinion..am avut cum se spune in limbajul poporului rascruci de drum…eram la un pas de a evolua intr-o competie sau un meci si ceva se intampla; ba o accidentare, ba o boala a copilariei…
Insa acum mi-am dorit cu adevarat iar pt asta mi s-a pus credinta la incercare. Un turneu decisiv pentru a fi sau a nu fi in elita a fost IRB Nations Cup din acest an. Ca de obicei m-am lovit la coasta in ultimul meci de campionat cu Dinamo. Paraca nu era de ajung ca am pierdut meciul! Am folosit toate tratamentele de fizioterapie si am reusit mai strangand din dinti sa fiu prezent.
Prin aceasta istorisire incerc sa fac o paralela intre faptul ca desi meciurile de pregatire nu au fost extraordinare putem sa zambim apoi..cu cat e mai greu cu atat apreciem, ne trezim, invatam si reusim sa obtinem mai multe.
Momentan suntem toti entuziasmati de calatorie..conditiile au fost super si timpul a trecut placut!
Suntem In lumea celor buni! Si trebuie sa va facem mandri, sa trecem impreuna prin toate!
Revin.

7 thoughts on “Am reusit!

  1. La ultimele 2 meciuri din cele 4…pentru ca sper sa nu fie doar acestea 4….greu der nu imposibil……voi canta imnul alaturi de voi……bafta d-le,sa fie niste meciuri de vis, recompensa tuturor anilor de munca si rabdare, accidentari si sacrificii…..hug

  2. Baftă multă întregii echipe! Transmite-le băieţilor că aici în ţară lumea e cu sufletul la gură şi aşteaptă cu nerăbdare evoluţiile voastre la Mondial. În momentul de faţă, cred că interesul acordat naţionalei de rugby este peste cel acordat naţionalei de fotbal.

  3. Mi se pare excelenta ideea cu blogul. Un mod foarte bun de a promova rugby-ul, si anume prin vorbele si trairile unui component de marca al nationalei. Inteleg greutatile prin care trece echipa acum. Eu si multi altii suntem alaturi de voi pentru Cupa Mondiala so vom fi si dupa ea.

    Multa bafta!

  4. Mult succes echipei in cele 4 meciuri care urmeaza! Desi absentele si accidentarile ingreuneaza si mai mult situatia, sper ca voi va veti mobiliza si veti face o figura frumoasa care sa ne aminteasca de echipa Romaniei de alta data.

    De la tine ma astept la un eseu la aceasta Cupa Mondiala, o plecare din spatele gramezii ordonate in stilul caracteristic 🙂

  5. Te pricepi la cuvinte la fel de bine cum manuiesti balonul. Iti urez multa bafta si jocuri cat mai bune. Te pup! Ai grija de tine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s