Argentina


I dit it!

Ar fi trebuit sa scriu mai des… Cel putin asa am plecat la drum…dar aici am avut atat de multe lucruri de trăit experiente poate unice; de la locurile care le-am vizitat la primirile avute in fiecare locaţie in care am fost la trăirile inainte de înmânarea tricourilor si a meciurilor in sine. Prin asta poate părea ca am fost egoist însă am fost furat de importantă acestei cupe mondiale. E prima mea cupa mondială, a fost cel mai important meci din cariera mea si din această cauza parcă gândurile si ideile mele erau In ceaţă!
Nu stiu depre ce ar trebui sa scriu. Acum mi-a venit pur si simplu. E seara înaintea meciului de maine cu Argentina. Am vrut sa continui sa citesc dar gândurile imi fugeau;mi-am pus căştile pe urechi sa am câteva momente cu mine si am simţit nevoia sa pun câteva cuvinte pe ecran-era mai dragut pe foaie dar am scrisul urât si as vrea totuşi sa se înţeleagă ce scriu. Va fi o introducere pt ideile de dupa meci..Imi doresc constanta dupa acest meci pt ca e un sentiment placut atunci cand simt ca încurajarile sau laudele multor sustinători sau simpli spectatori sunt spuse cu adevărat din suflet si nu doar din complezenţă. Credem in noi si credem in suportul vostru sincer drag si plin de putere pt noi!

8 thoughts on “Argentina

 1. Succes Daniel , atat tie cat si echipei si indiferent de rezultat fiti cu fruntea sus pentru ca ati ajuns la Mondiale totusi , ati facut un super meci cu fustangii puteti sa aratati si pumelor ca inca sunt pisicute :)) . Cu respect va tin pumni 🙂

 2. Baieti, V-ATI DAT SUFLETUL PE TEREN ! Va iubim, suntem mandri de daruirea voastra si va multumim pt ca, acum in rugby, la fel ca in handbal feminin, Romania are echipa NATIONALA ce merita toate laudele ! Dane, te rog, transmite-le si celorlalti baieti cuvintele mele, si sa stiti, suntem alaturi de voi la fiecare meci, din fata televizorului, nu mi-a venit sa cred ce bine ati jucat cu Scotia si Argentina, nu conteaza scorul final, am pierdut pe lipsa de viteza, dar pachetul nostru de inaintare e in Top6 in lume, ne lauda comentatorii TV nou-zeelandezi si sud-africani. BRAVO si tineti-o tot asa ! Adi, Buzau, acum in Africa de Sud.

 3. Sper ca cititi comentariile noastre la fiecare meci, pe prosport.ro sau gsp.ro, e singura noastra modalitate de a va incuraja. HAI, BAIETI !!!

 4. felicitari carpo

  ai ajuns la un nivel foarte inalt in rugby si ma bucur pentru tine , felicitari pentru meciurile facute la aceasta cupa mondiala, (felicitarile si urarile de bine vin din suflet ) de tine dar si de toata echipa

  va doresc mult succes pentru meciurile ce urmeaza si cred intr-o victorie cu georgia

  bafta

  floroiu m

 5. Comunitatea din Ashburton / Noua Zeelanda va sustine si va iubeste! Nu va lasati batuti usor, dati un joc bun tuturor (inclusiv voua) si faceti ca toti adversarii sa lupte greu pentru fiecare punct. Dati tot ce puteti – asta-i tot ce va putem noi cere. Succes in meciul cu Anglia! Noi o sa fim in tribune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s