Un week-end de liniste


Aerul de delta m-a facut sa trec la sentimente mai bune sau poate timpul le vindeca pe toate! Am scris dupa mondiale dar era totul la cald, eram poate prea subiectiv! Am scris si am recitit a doua zi. Nu am mai vrut sa postez. Rezultatul a fost dureros si nu sunt prea dur.
Mondialele… Personal un ghinion pt mine; nu sunt foarte multumit dar am avut necazul sa am parte de accidentarea care m-a scos din circuit si pt campionatul nostru! Din doctor in doctor s-a stabilit pana la urma – am o ruptura musculara! Ar fi cel mai mic rau pe care il pot alege!
Acum ca sunt acasa imi reamintesc de articol cu mine ‘calutul din delta’…am dus calutul la rang de stire, de pseudonim hehe.
Ajung rar acasa intr-adevar dar am nevoie doar de 2, 3 zile si sunt refacut complet; scap de stres, de gandurile grele. Familia e tot ce am nevoie.
In weekend am fost sa imi reamintesc de locurile pe unde am copilarit. Apa, stuf, salcii; intr-un cuvant salbaticie!
Radeam intr-o zi cu tipul care m-a dus la rugby, domnul Aurel Radulescu, si fiind la depanat amintiri ii zicea tatalui meu: ‘Daniel are oase de salbatic!’
O sa pun cateva poze insa frumusetea e in perioada verii cand totul e verde, colorat, plin de vietati. Avem o tara superba!

1 thought on “Un week-end de liniste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s