Tristete


Am scris de vise, de dorinte insa poate inca nu meritam sa trecem peste hopul numit semifinala!

Ma uitam la baietii tineri, oameni cat ‘muntii’ plangand ca niste copii! Imi aminteam perfect imaginea mea din trecut. Nu stiu, parca am devenit imun, as pune-o pe seama profesionalismului, dupa fiecare infrangere sa invatam cate ceva; dar e trist tare!

Nu pot sa fac analiza pt ca nu e domeniul meu dar pot sa spun ca ne lipseste omegenitatea! Si cand spun asta ma refer si imi vin in gand in fiecare an jucatori si jucatori trecand prin curtea Farului din Constanta. Nu am reusit sa ii pastram din cvasimotive si performanta a lipsit.

Lupta inca nu s-a terminat. Jucam finala mica anul acesta. Locul 3 ar mai indulci putin situatia.

3 thoughts on “Tristete

  1. Salut Carpo,
    Farul plateste tribut inconstantei sale…incepe campionatul cu o formula de echipa si termina cu alta…Si asta de cativa ani. Si Farul si Timisoara au incercat sa -si “fabrice ” o echipa de campioni…campionii se cresc!Iar Farul cel putin, nu cunosc situatia de la Timisoara, are o multime de jucatori tineri , multi dintre ei crescuti in Constanta, de mare perspectiva care acum ar fi putut fi campioni daca li se acorda timpul si atentia necesara cand trebuia. Sa speram ca macar la anul nu o sa se plece intr-o noua goana catre titlu, in loc sa se faca cu atentie toti pasii necesari obtinerii acestuia!
    Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s