Mihaita…


Eu cu Mihaita ... in drum spre Noua Zeelanda.

Am scris impresii, am scris povesti, am scris despre inceputuri. Dar mai presus de toate am scris despre ce imi place si anume rugby-ul! Ca o mica diferenta de alte sporturi rugby-ul creaza legaturi ce dainuiesc peste timp! Si pt acest fapt am sa scriu despre Mihaita Lazar! Rezistentul meu coleg de camera in cantonamentele interminabile uneori si prietenul meu din afara lor !

Mihaita, omul care la actuala Cupa Mondiala a fost categorisit de anumite publicatii unul din cei 10 jucatori pe care ii doreau sa ii vada evolund si in etapele superioare ale competitiei!

Dar inceputurile sunt atat de dificile si frumusetea consta in acest fapt! Am scris ca e rezistent in a-mi fi coleg de ‘suferinta’ si rezistenta consta in cei 6 ani de cantonamente petrecute mereu in aceiasi formula! Si sunt increzator ca formula aceasta functioneaza si va da roade in continuare ! Am inceput in 2005! Si mi-a venit sa scriu de el pt ca acum cateva zile am stat la o sueta in asteptarea lui Mos Ene!

‘Bai iti mai aduci aminte cum ne-am cunoscut ?’, imi spune el pe un ton care indica amintirea ca ieri petrecuta in minte! Am cautat rapid in sertarasul cu amintiri! Challenge Cup 2005 ii zic eu.. Iti zic eu mi-o taie rapid! Nu mai stii cand am facut ghenaj cu tine? Eu faramat de oboseala de pe drum iar tu ca profesionistii te-ai pus sa faci abdomene si ghenej! Nu ai scos prea multe cuvinte cu mine dar te-ai pus sa faci abdomene. De frica sa nu ma parasti m-am pus sa fac cu tine! Vai ce greu a fost πŸ™‚ …

Si am inceput amandoi sa radem de cat de speriat era Mihaita!

De atunci am inceput aventura amandoi! Cu informatii putine despre rugby-ul de performanta. Dornici de a inmagazina cat mai mult de a castiga un loc in elita! Dezamagiti de multe ori cand eram primii sub linie, mereu i-am spus ca intotdeauna tot raul e spre bine! Si ma bucur ca a fost asa pt ca postul pe care il joaca implica enorm de multa munca si noroc in a reusi! Ai nevoie de timp si pregatire!

S-au strans nenumarate amintiri frumoase! Povesti despre cum se lupta cu vampirii sau liliecii in somn si a doua zi nu isi aduce aminte nimic si pana la isprava de a inscrie amandoi eseurile meciului cu Scotia! 10 sep 2011? Da cu siguranta!!!

P.S. Si m-ai ales ce greu i-a fost sa de-a interviul dupa meci πŸ˜€

4 thoughts on “Mihaita…

  1. a mai trecut printr-un moment greu azi la rugby show..saracutul de el ..ce presiune pe umerii lui sa vorbeasca in fata a atatora spectatori :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s