Timpul liber si sportul


Citeam asa acum cateva zile comentarii pe blog si o intrebare mi-a starnit interesul! Era o intrebare simpla si la obiect! Cum reusesti sa imparti viata personala cu sportul de performanta?

Cu diferite ocazii am tot fost intrebat de acest lucru si la ‘cald’ raspunsul era ca timp prea mult nu ai pentru ati satisface placerile vietii pentru ca oarecum nu e compatibil sportul de performanta cu o viata fara griji!

Acum dupa ce gandesc acest lucru spun ca am prieteni si o familie intelegatoare! Ai nevoie de suport oricat de sihastru ai fi, ai nevoie uneori de o mana sa te bata pe umar si sa-ti spuna “nu-i nimic mergi mai departe”!

Timpul nu iarta pe nimeni si cursul vietii e firesc ! Indiferent de meseria practicata sau hobby-ul tau fii dedicat! Fii sincer si vei fi rasplatit ! Spun acest lucru pentru ca daca tot esti atat de mult rupt de viata cotidiana macar sa-i bucuri pe cei din jurul tau si care au incredere! Prin seriozitate astfel incat sa nu ai regrete ! Sa fii sigur ca ai facut tot ce puteai..ca sa iti ideplinesti visele…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s