Recomand un Sony nex c3k


Am scris asa din cand in cand pentru ca ideile veneau si era pacat sa nu le expun .
Am scris ca raspuns la o provocare si bine am facut ca am acceptat. Am mers pe aceeiasi tema in general iar in descrierile mele am abordat sportul .
Si cum sportul merge mana in mana cu tehnologia uite ca apar idei! Nu stiu sa dau o explicatie clara dar pentru un sportiv de performanta copilaria oarecum lipseste iar eu consider tehnologia un fel de suplinitor. Al timpului liber sau al timpului pe care il ocupi dupa antrenamente istovitoare prin diferite parti ale lumii.
Asa a venit ideea de a scrie la invitatia http://www.quickmobile.ro/ despre un produs despre o recomandare…woow as scrie despre toate, tablete, telefoane, camere si cred ca iau si husele de pe site šŸ™‚
Nu sunt foarte priceput in a scrie diferite review-uri dar printre pasiunile mele se numara ghetele de rugby si tehnologia. Chiar daca toate fac acelasi lucru as vrea sa le am pe toate, in dubluri sau de ce nu tripluri culoarea sa difere :p.
Trecand peste lunga introducere, la solicitarile prietenei mele in legatura cu achizitionarea unui aparat foto solutia a venit de la http://www.quickmobile.ro/aparate-foto-digitale
si anumeĀ modelul http://www.quickmobile.ro/sony-alpha-nex-c3k-kit-18-55mm-84171.html . O camera compacta semiprofesionala pe care o poti lua oriunde. Pentru ca Sony in categoria compactelor siĀ semiprofesionalelor sta bine !
Si nu o recomand pentru ca am ramas eu fara aparat din cauzaĀ ojelor sau parfumurilor. Motivul exact e inca neelucidat .
Dar sunt sigur ca o voi imprumuta din cand in cand si sunt la fel de sigur ca va avea mult mai multa grija sa fiu alaturi de toate monumenteleĀ cladirile sau fantanile cu apa cat mai saltareata !
Pentru cei cu probleme asemanatoare sau in diferite domenii tehnologice aceasta e recomandarea mea sau pentru norocosi si isteti ca ai nevoie de cele doua lucruri participarea in cadrul http://blogalinitiative.ro/campanii/dam-iar-un-ipad-quickmobile-ro
SUCCES!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s