Clipe in natura…


Dupa 2 meciuri dificile am avut parte si de o surpriza! Cateva ore de relaxare. S-a supus la vot si pana la urma s-a hotarat ca locul sa fie pe malul unui lac si mai exact, la Cernica! O baza de pescuit sportiv!

Petrecandu-mi copilaria intr-un asemenea peisaj, acum realizez ca parca nu am apreciat atat de mult frumusetile naturii la vremea respectiva. Aceasta oaza de liniste se afla situata la 50 de min de Bucuresti! Dar timpul relativ lung e cauzat de drumurile patriei nu tocmai prietenoase spre acest punct. Dar merita sa ajungi aici .

Un loc amenajat cu un restaurant integrat frumos in pesaj,o bucatarie perfomanta cu specific, faleza si arma de pret lanseta sau undita! Eu sunt incantat si placerea e mai mare cu cat e un grup mai numeros. Zic acest lucru avand in vedere ca nu sunt un pescar desavarsit. Nu sunt pentru ca sunt comod iar dimineata nu este tocmai aliatul meu!

Ador aceste locuri tocmai pentru linistea si despartirea de mediul urban! Iar a petrece timp alaturi de prieteni e nepretuit. Am fugit de acest viitor job ce m-ar fi acaparat daca ramaneam in comuna natala! Insa cu siguranta as reveni oricand as avea timp in delta sau locuri in cadrul naturii amenajate atat de frumos.

Sper sa ne fie de prisos aceasta escapada, sa ne incarce pozitiv iar duminica sa fim cei mai buni!

2 thoughts on “Clipe in natura…

  1. Pingback: Daniel Carpo: Clipe in natura : PlanetaOvala.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s