Blog de vacanță – Part 1 :)


     Chiar dacă intr-un fel am plecat fără să anunt, am facut-o fară a fi egoist! Pur și simplu după mulți ani in care eram innebunit după activitate, acum am simțit nevoia de vacanță! Să plec,să fiu cât mai departe de telecomunicații sau alte servicii oarecum indispensabile in ziua de azi!

     Și am reusit să imi incarc bateriile după o saptămănă! O săptămănă plină că așa e în vacanță; alergi in aceste zile mai mult decât alergi la antrenamente pentru că timpul e atât de scurt și locurile de vizitat atât de multe. Totul impins de dorința de cunoastere și suflet!

     Am spus de încărcatul bateriilor pentru că răsfoind pozele nu am putut sta departe de calculator.Am vrut să expun pe pagină parte din locurile vizitate ! Eu cred ca merită să profiți, să-ți traiești viața cunoscând sau vizitând noi si noi locuri! Pentru că, dacă ai oportunități e păcat sa le ratezi.

     Recunosc că nu sunt un expert în redarea jurnalelor de călătorie, dar prin prisma faptului că am căteva țări vizitate la activ pot aprecia un loc dacă e mirific sau nu..Având norocul strict din punctul de vedere al vacantelor ca prietena mea să-și termine studiile in Anglia, respectiv Londra am hotărât: 12 zile ,6 Italia și 6 Londra!

     Chiar dacă nu sunt la prima experientă Londra si contrar dorinței mele de liniște reușește să mă stimuleze să revin mereu.Cu aceeași plăcere și să descopăr lucruri noi mereu. Mica mea introducere se va incheia aici dar voi reveni cu detaliile călătoriei mele prin cuvinte şi poze!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s