Înapoi la origini


Încep sa realizez că este o lume dură și plină de competiție si în domeniul blogosferei. Sau mai bine spus a internetului. Și poate așa apare calitatea, punctualitatea si perseverența. Am început relatarea în acest mod pentru că în perioada mea de pauză am putut citi diferite site-uri sau bloguri ale favoriților mei.

Personal e o provocare să pot face față, să fiu consecvent și să scriu la timp. M-am gandit să spun aceste lucruri după ce am primit un retweet al unui post: Cum e sa fii Stejar-Blogar. E un mix, o ambiție personală și o onoare de a fi citit de colegii mei, blogari cu ‘ștate’ vechi.

Dar e important că reusesc să îmi fac timp pentru a scrie. Recunosc, este dificil să scriu atunci când sunt in cantonamente de pregătire fizică sau de ce nu psihică.

Am venit din vacantă. Ce frumos sună vacantă….Însă pe cât de frumos sună pe atât de dura a fost trezirea la realitate. Gata joaca, este timpul să ne apucăm de treabă. Așa a sunat in mintea mea după primul contact cu antrenamentele.

Am avut noroc de locația bazei de cantonament care iți permitea ca totul să nu pară atât  de dur . Motelul Valea Lui Liman, e o bază de recreere situată la vreo 600 de metri altitudine, înconjurată de dealurui cu paduri dese. Dar din păcate vedeam ieșind  din padure foarte des, camioane încărcate bineînteles. Pensiunea este situată în comuna Tomești, județul Timiș și pe timpul verii este ideală cel puțin pentru noi sportivii.

Piscina exterioară face toți banii. O plăcere să sari direct în apă după antrenament .Bine directul e indirect pentru că se sare după un duș în prealabil. Nu am zis nimic de antrenamente pentru că sunt poate greu de realizat de unii sau nostalgice pentru foștii sportivi care au fost nevoiți să abandoneze acest sport minunat.

Mă bucur că am avut parte de experiența acestui stagiu de pregătire și imi doresc să se corecteze toate carențele ce le-am avut până în prezent. Să ne aducă mai aproape unul de celălalt, să ne facă mai puternici, mai încrezători. Iar eu să joc mai bine decât scriu. Pentru că a câștiga și a scrie despre victorii e mereu mai frumos și mai plăcut.

3 thoughts on “Înapoi la origini

    • Bravo DANIEL…..asa se face performanta…strangand din dinti…cu pasiune..abnegatie si mai ales, mai mult decat oricand, cu prietenie…cu unitate si cu dorinta de autodepasire….numai atunci veti avea performanta dorita…doresc ca anul acesta sa fie anul Timisoarei…depinde doar de voi…

      Adrian Dumitrescu

      • e onorant sa ai un sustinator de calibru. Stiu ca totul depinde de noi ,dar de ademenea stiu ca avem capacitatea necesara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s