Începe nebunia


     Începe nebunia! Și acest lucru îl afirm la propriu. Aș fi prea drăgut să  formulez altfel pentru că am avut aproape 2 luni de pauză iar în următoarele 2 săptămâni vom juca nu mai puțin de 5 meciuri de rugby.

     Pe lângă greutatea meciurilor în sine mai putem adăuga vremea infernal de caldă. Lipsa infrastructurilor pentru desfășurarea acestui sport in Romania ne va obliga să disputăm meciurile la ore matinale. Personal, ora 10.30 nu o consider a fi o oră care ar crește spectaculozitatea acestui sport iar hotararea privind  disputarea meciurilor in timpul săptămânii nu cred că poate aduce foarte mulți spectatori. Și așa într-un număr restâns pentru un sport care totuși in țarile dezvoltate reușește să facă minuni in tribune.

     Am început foarte negativist probabil emoțiile își arată colții și incerc să mă calmez prin cuvinte. Am emoții pentru că dacă nu aș avea aș fi fără pasiune. Iar pe lângă abnegația de care trebuie să dai dovadă, solidaritate, încredere si muncă, pasiunea are locul ei fruntaș. Suntem nerăbdatori. Avem de corectat niște pași greșiți. Avem nevoie de victorii, pentru că victoriile aduc victorii. Pentru că avem de dovedit că am reușit să inchegăm o echipă frumoasă cu aspirații. Pentru că nu vrem să ne oprim decât în vârf!!!

     Și cum în sport vorbim despre tur- retur trebuie să ducem lucrul bun până la capăt! Ne vedem la meciul împotriva celor de la Farul Constanța! Fie ca cei mai buni sa castige!! Pentru final invitația este adresată tuturor suporterilor să ajungă pe stadioanele favoriților, să respecte adversarul să-și încurajeze favoriții și să le fie alături indiferent de situație!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s