Vă mulțumim


Un meci de poveste! Asta simt acum chiar dacă este prea devreme să exaltăm. Dar a fost superb! Ne-am găsit ritmul!
Și merită să dedicăm acest rezultat celor care au stat alături de noi in tribune. Sunt de admirat pentru că au îndurat o vreme cum rar vezi in mijlocul verii. Ploaie torentială plus ora atât de matinală. Dar și-au facut loc în agendele lor și au fost prezenți. În număr mare.
Când am ieșit la încălzire eram ferm convins că vom juca cu tribuna goală. Și sperantele s-au pus în cei dragi ce stăteau în fața calculatorului pentru că meciul RCM MVT Timișoara – Farul Constanța nu a fost catalogat drept unul de referință pentru televiziune. Din păcate se pare că internetul a jucat feste și singura modalitate a fost live textul.
Iar pentru acest fapt mă bucur că le-am putut oferi o bucurie. Că au putut merge in treburile lor fericiți și de ce nu mai productivi. Pentru că victoriile aduc victorii sper ca acesta să fie ritmul după care se va juca. Pentru că rugby-ul face casă bună la Timișoara, iar pe langă toate necazurile de zi cu zi putem aduce cateva momente de fericire suporterilor. Vă mulțumim!

7 thoughts on “Vă mulțumim

  1. Ati meritat vicoria, pentru ca astazi ati aratat ca o echipa, o familie. Aceasta esete esenta rugbyului. Si daca vom avea aceasta atitudine in continuare, nimic nu ne va putea sta in cale.

  2. Draga Daniel,
    Felicitari! Prin ochii mei de pasionat al jocului de rugby, nu de specialist, ati facut un meci excelent asa ca a fost o bucurie sa fim in tribuna alaturi de voi.
    In plus, pentru tine acest meci a fost un pic mai special decat pentru restul coechipierilor, te rog sa primesti aprecierile mele in acest context.
    Si sa o tinem tot asa pana la finalul competitiei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s