Hai România!


Din suflet felicit reprezentanții României la Olimpiadă!

Poate nu ar trebui sa câstigăm medalii pentru a demonstra că și românii au valoare sau pentru a răspunde provocărilor. Ar trebui să fie un lucru firesc din suflet în care să credem cu tărie și să-l susținem. Cu fiecare ocazie, cu mai multa ardoare, cu mai mare aplomb! 

Nu aș putea desemna un singur sportiv ca fiind cel mai bun. Îi felicit pe absolut toți cei care au luat parte în mică sau mare măsură la această ediție a Jocurilor Olimpice. Asta nu pentru că si eu însumi fac parte din echipă, ci pentru că în spatele unui jucator sau a unei echipa stă o altă mana de persoane. Toți o mare familie care fac posibile toate aceste performanțe. Oameni ce-și sacrifică viețile lor pentru o cauză. 

Pentru că stiu că e foarte greu să ajungi la Olimpiada, am facut un prim pas prin această postare.Să speram ca vom fi si noi prezenți acolo in viitor cu sportul nostru de golani practicat de gentlemeni. Să fluturăm acel drapel cu gândul la șansa fiecăruia de a iși îndeplini visele. Mândri că suntem români!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s