Un meci cât o semifinală


   Sună promițător, sună frumos dar mai ales sună posibil. Am creat o echipă care acum pe final iși va croi drumul spre locul unde merită sa fie.

   Sâmbătă este o sărbătoare a sportului cu balonul oval timișorean. Pe 15 septembrie se împlinesc 40 de ani de la primul și singurul titlu de campioni al Timișoarei. Este o coincidență prea mare si suntem prea aproape! Trebuie sa dam tot si sa demonstram ca putem!

   Personal, sunt sătul să alerg după acest vis. Stiu, toți luptăm, toate echipele, dar meritele și le crează cei ce cred în ele si luptă până la capat. Și aceia vom fi noi .

   Sâmbătă (așa cu începutul nostru greoi) vom face pasul decisiv. Așa cum mi-am făcut o tradiție în a scrie fără exceptie înaintea meciurilor cu Farul, nu mă voi opri . Și rezultatele vor trebui sa fie aceleași ca până în prezent. Pentru noi, pentru publicul cald prezent meci de meci indiferent de ore sau condiții meteo.

   Și pentru că meritați, nu doar meciul va fi punctul de atracție sâmbătă. Vor fi surprize cu adevărat plăcute, veți putea aplauda pe lângă echipa actuală și adevaratele glorii pe care ne dorim din suflet să le călcăm pe urme.

7 thoughts on “Un meci cât o semifinală

  1. Doamne ajuta!Sa castigati titlul pentru voi in primul rand si pentru noi,pentru Timisoara! Timisoara este un oras flamand de rezultate iar voi ne puteti potoli aceasta foame!! Bravo Carpo esti un om deosebit,un caracter extraordinar,iti doresc sa-ti implinesti acest vis(de a fi campion) alaturi de RCM-MVT TIMISOARA!!

  2. bafta multa sa aveti,sa reusiti ca dupa 40 ani sa aduceti din nou titlul in timisoara.pe langa asta vreau sa te felicit pentru caracterul tau,dorinta si profesionalismul de care dai dovada,esti un exemplu pentru tineri rugby-sti.numa bine si bafta multa

  3. Mult succes va doresc. Atentie mare la meciul cu Farul ca ati castigat ultimele trei intalniri directe si cu siguranta au o sete de revansa teribila.
    Va fi spectacol total sambata pe un stadion arhiplin. Mutumiri si felicitari domnilor care au castigat campionatul in 1972.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s