Un meci pierdut, încredere câștigată!


Sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înaltă! Am să încep de la această zicală pentru că simt că exista o mare potrivire între aceasta și meciul de ieri. Un meci extrem de greu pus în balanță cu semifinala după care s-a tânjit. Nu este  doar visul meu de a deveni campion ci al unui intreg colectiv. Al nostru ca jucatori și al staff-ului managerial. Poate ei uneori mai pătimași ca noi dar noi mai pragmatici și mai constanți de la meci la meci.

S-a luat decizia de a merge cu o echipă care a evoluat puțin spre deloc. Sacrificiu sau sansă? Fiecare și-a pus problema cum a dorit. Dar la sfârșit răspunsul a fost șansa. Au meritat-o și au dus misiunea poate mai bine decât credeau mulți. Cu siguranță asta.  În fața unei echipe în care poate doar baieții din  pachetul de înaintare au mai multe minute jucate decât baieții noștrii la un loc.

Am pierdut, însă cu un maxim de efort al adversarului,  împotriva unui stadion plin care ieri mi s-a părut mai civilizat ca niciodată însă strigând toți în cor.  Au fost greșeli iar lipsa meciurilor jucate de baieții noștrii s-a vazut. Dar am câștigat încrederea că pot suplini sau fi în primul 15 oricând. La fel, mica dar inimoasa noastră galerie le-a dat un concurs serios cu siguranță  celor din Baia Mare.

Pentru voi, pentru cei ce cred până la capăt, un lucru vă pot spune: Să știți că și noi vom lupta până la capăt!

3 thoughts on “Un meci pierdut, încredere câștigată!

  1. Sunt onorat sa am asa un prieten,un prieten care demonstreaza ca in sport nu suntem doar un pachet de muschi si atat! Un adevarat campion cu o atitudine pozitiva si un caracter deosebit! Ar trebui ca multi dintr-e noi sa luam exemplu acest caracter,acest profesinist,care stie ce vrea si duce lupta pana la capat! Felicitari Carpo!

  2. Te respect ca jucator da ca sa vorbesti asa de suporterii de la Constanta care mereu te-au aplaudat si te-au respect pentru mine este o lipsa de repect.

    • Vorbim de rugby un sport prin definitie plin de respect si fair-play aratat adversarilor, suporterilor sau oficialilor partidelor. Nu stiu daca trec concursul la vreun capitol enumerat mai sus . M-au aplaudat pentru ca mi-am facut datoria fata de club. Dar au uitat foarte repede cei 10 ani ai mei petrecuti sub culorile Farului. Si atat am avut de spus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s