În goana după clienți


Ma gândesc că așa este peste tot. Dar cum nu poți explica decât doar ce pățești ,măcar acesta să fie lucrul bun. Învățat mereu cu viața de cămin am decis că e timpul să mă obișnuiesc și cu greutățile vieții . Sau cu bucuriile de ce nu . La greutați mă refer la chirie, cheltuieli . Bucurii ,cu siguranță confortul unui apartament sau unei case nu se compară cu căminul .

Și uite așa incepe alergătura . Mutat dintr-o parte într-alta. Am venit cu 4 genți cumulate la doi în Timișoara si am cărat vreo 8. Momentan sunt norocos ca nu am cumpărat mașină de spălat sau altele că atunci ține-te . Urmează informarea despre locațiile unde plătești facturile și acum mă apropii de problema mea.

Crearea unui abonament la Tv și internet nu ar parea o problemă dificilă . Însă când buletinul nu e din același oraș datele se schimă puțin. Dar cum puterea banilor si maratonul după clienți fac aceste neajunsuri ușor de depășit .

Am reușit o treabă doar cu buletinul. Bucuros de acest lucru am omis câteva aspecte . Informarea în detaliu . Acest aspect e foarte important . Am simțit pe contractul meu la UPC. Preț bun canale HD și am zis că am făcut cea mai bună afacere . Greșit.

Ca să atragem clienții punem un preț interesant ,mici detalii le trecem cu asterix mic într-un colt și după ce te afli în fața faptului împlinit deja e semnat contractul . Ce am pățit exact, a fost că am fost bucuros că voi avea acele canale HD. Abonamentul stipulează prezența acestor canale în grilă însă asterixul e decodorul care ar costa încă 20 de lei pe lună.

De ce nu s-o fi sinchisit operatorul să-mi explice exact de la început e lesne de înteles . Ce compensează e serviciul ireproșabil, rapiditatea instalării serviciilor si calitatea. Ce e important e că poți învăța, deschizi ochii mari când e vorba de semnături și nu vei mai avea parte de clipe neplăcute.

1 thought on “În goana după clienți

  1. Prieten drag,asta ii Romania! Nu esti primul care a muscat! Eu la mare in Mamaia la fel am muscat la schimbul valutar,si am si intrebat daca au comision…raspunsul a fost vag….si fara inteles si am platit 8% comision,m-au pacalit! Asta ii tara noastra draga!Numai bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s