Noi suntem Timișoara


Bucuria câștigării titlului a fost imensă. Parcă nu ne săturam să fim fericiți. Am plimbat cupa . Am transformat-o în obiectiv turistic de mare valoare pentru timișoreni si nu numai pentru ei. Dar de cele mai multe ori e mai ușor să ajungi în vârf decât să te menții.

Prin aceste lucruri vreau să spun că așa în penumbra cupei de campioni a început o altă competiție de tradiție a Românie. Și anume Cupa României . O cupă care din păcate a fost umbrită de abandonuri. Din diferite motive timpurile ce le traversăm nu sunt tocmai roz . Lipsuri materiale sau de ordin uman și aici mă refer la imposibilitatea prezentării unui efectiv de 23 de jucători.

Păcat de această prefață a rugby-ului românesc însă, noi echipa Timișoarei trebuie să ne respectăm blazonul.  Cu un efectiv ușor măcinat de convocarile colegilor noștri la națională, acest lucru nu va face decât să ne oblige să  ajungem în finala Cupei României. Și dincolo de ea.

După castigarea titlului de campioni am rescris istoria după 40 de ani. Acum însă e timpul să ne scriem și istoria noastră a celor din prezent, sa obligăm viitorul sa ne depășească.
Cupa și Campionatul. Pentru că echipa Timișoarei merită!

2 thoughts on “Noi suntem Timișoara

  1. Frumos, felicitari!

    Nu stiu daca ai primit e-mailul meu de acum 4 saptamani si ceva. Nevasta-mea a nascut pe 13 octombrie un baiat, Mihai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s