Pasiunea pentru gadgeturi


Pe lângă pasiunea mea  supremă rugby-ul, și-a găsit loc și un alt hobby: gadget-urile și  tehnologia, jucării pentru oameni mari asa cum le numesc eu. Cu toate că dacă aș sta să mă gândesc nu sunt eu sau sportivii în general departe a fi niște copii alintați.

Luând calea performanței de la vârste fragede, copilăria dispare sau în mare parte este suprimată, așa că pentru a-ți ocupa timpul în cantonamente de-a lungul anilor, fiecare dezvoltă anumite pasiuni.

Din lipsuri materiale la vârste fragede, mie mi-au rămas imprimate în minte diferite imagini din copilărie care s-au transpus în pasiunea pentru gadget-uri. Am vrut să știu despre ele, să învăț să scot maxim din fiecare aparat și sa fiu capabil de a da un sfat la nevoie. Timpul nu mi-a permis sa aprofundez problema referindu-mă la electronică însă informarea mi-a stârnit interesul.

Așa am început să culeg informații, apoi să dețin diferite “jucării” și să îmi fac viata mai ușoară cu ajutorul lor: de la telefoane, console de jocuri, televizoare, căști sau sisteme audio.

Și uite așa am zis dacă tot sunt pasionat de acest lucru, să mai exprim din propria experiență gânduri și păreri despre produse. Iar acest lucru a fost stârnit de ultimul produs primit cu ocazia zilei de naștere. Asta pentru că am prieteni dragi și apropiați de mine, iar prin acest post țin să le mulțumesc pentru acest fapt. 

Acesta a fost un ”intro” pentru viitoarele postări despre o lume ce o îndrăgesc, cea a gadget-urilor, a testărilor de produse care cu mici excepții m-a ajutat sa fac alegeri bune când vine vorba de jucărele. 

Produsul ce-l voi expune va fi un psvita însă o voi face zilele următoare pentru că mâine va fi o zi importantă de rugby și nimic nu primează înaintea lui!  Lupii vor întâlni Agen, o echipă de top 14 Franta și orice idee sau trăire va fi canalizată spre acest meci. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s