Și totuși nu s-a stricat!


Sâmbătă am avut parte de un moment extraordinar. Și nu din prisma faptului că am avut ocazia să mă bucur de încă un meci de rugby, să ma bucur de o vreme extraordinară ci pentru ca am intrat într-un templu.Nu al rugby-ului 100% însă un templu care a făcut casă bună cu rugby-ul clujean. Și asta nu poate decât să ne  bucure, să apreciem și să creem de ce nu un precedent.

Asa poate lua exemplu municipalitatea în cazul stadionului ‘Dan Păltinisanu’. Poate se va ajunge la concluzia că a fost o greșeală că nu au lăsat campionii sa joace pe acel stadion.

Știu, acestea sunt vise și cel mai probabil s-a trecut din secunda doi peste tentativa rugby-ului de a juca pe acel stadion. Dar Cluj Arena nu a uitat. Și-a lăsat sportul județean și publicul  să se bucure de acea creație. Pentru că acel stadion nu a fost construit doar de frumusețe ci pentru a organiza evenimente, meciuri și pentru a crea confort publicului iubitor de sport. 

Despre gazon, acesta  rezistat în stare perfectă în pofida vorbelor aruncate de anumiți experți care vedeau pagube sub crampoanele de “18 mm” ale jucătorilor de rugby. Nu suntem munți, bizoni sau alte sinonime. Suntem jucători de rugby și atât! 

5 thoughts on “Și totuși nu s-a stricat!

  1. .rugbiul a adus bucurie si spectacol pe Cluj arena pentru care iti multumim tie si colegilor de la U timisoara si cluj Spectacolele de calitate trebuiesc gazduite si promovate pe masura si ne dorim ca si voi sa aveti parte cat mai de curind de casa a voastra a rugbyului timisean pe masura ! Sarbatori binecuvintate tuturor !

  2. Din pacate aceasta teama de a strica gazonul este foarte veche ,si tot din pacate acest punct de vedere gresit se mentine si acum . Sigur ca atunci cand vremea este nefavorabila , dupa ploi de lunga durata si pe teren moale , se poate spune ca se strica gazonul , dar cand terenul este uscat aceste temeri sunt neintemeiate . Pacat de aceste stadioane care stau aproape goale si la meciurile de fotbal .Socoteala e f.simpla , daca se reduce costul biletelor si se mareste nr. de spectatori toata lumea e multumita ; cine are sa inteleaga aceasta socoteala…

  3. Sa spuna specialistii cum de in atatea tari, pe atatea stadioane echipele de rugby si cele de fotbal joaca fara problem pe acelasi teren ! Mai ales la saracia de la noi ar fi culmea sa ne asteptam ca se poate face cate un stadion p[t fiecare echipa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s