“White House Down” VS “Olympus has fallen”


Știți reclama de la afacereata.ro? După jocul și neînțelegerea de cuvinte tipul disperat că prietenul lui și-a făcut site îi transmite că el își va face 2 site-uri. Și răspunsul primit este următorul: nu …mi se pare prea mult.

Acest sentiment l-am trăit astăzi după vizionarea filmului “White house down”. Mă așteptam la un copy paste după “Olympus has fallen” însă m-am decis sa-i dau o șansă pentru ca sunt de moda veche și am rămas prins în vraja personajului principal care de unul singur “taie și spânzură” tot în calea lui. 

Frumușelul Channing Tatum, personajul principal din acest film avea de concurat cu un băiat ce are câteva atuuri în mânecă: consacrat pe teritoriul filmelor de acțiune, mai  este și iubitul unei românce ce sa mai… E gata m-am hotărât … destule motive pentru a-l prefera pe Gerry al nostru.

Filmul este o copiuță după ultimul film în care casa alba este atacata. Tras de par pe alocuri, o glumita doua, o fetita de 11 ani mai mult decât traumatizată și gata filmul. Dacă nu ați văzut “Olympus has fallen” ar merita o șansă să va relaxați la cinema. Dacă da voi spune nu ca în reclamă …mi se pare prea mult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s