Campionii Romaniei 2013


Un nou campionat de rugby in 2013 . O noua poveste dar acelasi final. Campioni ai Romaniei. Multe ambitii puse in joc , multa pasiune si rezultatul a fost inevitabil in cel mai fericit mod cu putinta. Campioni nationali 2 ani consecutiv. Sunt multe recorduri ce s-ar putea depasi insa nu acesta e obiectivul nostru. Trebuie sa traim prezentul si sa luam fiecare etapa din viata pas cu pas.

Am avut parte de o finala inedita in compania celor din Baia Mare . Nu am fost prezent in teren si chiar daca suna a cliseu cine face parte din viata sportiva intelege emotia. Emotia si greutatea de a sta pe margine, de a fi tintuit si neputincios . Doua echipe puternice si un final de partida pe masura . Demn de munca depusa intr-un an de zile . Cu emotii cu speranta si cu descatusarea de final.

Campioni din nou . Un titlu ce ne obliga sa perseveram si sa ne scoatem ambitia la suprafata. O zic in ideea in care titlul al doilea il poti obtine din avantul creat de prima performanta. Dar urmatoarea perioada va fi intr-adevar cea care va arata maturitatea sportiva. Putem fi ambitiosi si putem cladi in continuare . Pentru ca ce se intampla o data e posibil sa nu se intample si-a doua oara. Dar ce se intampla de doua ori sigur se va intampla si-a treia oara.

20131011-141925.jpg

1 thought on “Campionii Romaniei 2013

  1. Felicitari… ce pot spune ati gestionat mai bine finala si ati castigat pe merit titlul…chiar daca forcingul de final al baimarenilor putea schimba situatia cu 180 de grade (la ultima margine se formase molul insa cineva a scapat mingea in spate…. cred ca era un mol pe care scria eseu) pana la urma Timisoara a meritat titlul si bravo ei…. Cred insa ca doua titluri de vicecampioni au fost deajuns pentru Baia Mare, iar la anul sigur iau campionatul :). Iti doresc multa sanatate si sa fiti vicecampioni cu tine in teren la anul si nu cu tine pe margine…. Avem nevoie de tine si pt calificarea la mondiale …deci gata cu odihna, sanatate si …forta!!! Poate ne vedem la meciul lupilor de sambata :). Toate bune ! :)).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s