Cadouri si Cadoul


La initiativa Sebastian Bârgău si a GourmetGift am hotărât sa ies din “barlog” .

Sper sa mă calific mai ales ca nu sunt un scriitor de concurs ci un scriitor din inima. Dar dacă premiul e dublu , inima și materialul sunt îmbinate cine știe :d

Am fost printre norocoși. Sărbătorile mele începeau mai devreme cu ziua de naștere ca apoi să continue luna codourilor. Am fost un băiat ce prin cadouri a inteles bomboane de toate felurile și de acea perioada îmi e dor . Să nu strâmb din nas că nu am primit nu știu ce mașinuța, lega sau alte cadouri ambalate strălucitor.

Recunosc, privirea se indrepta uneori spre cine știe ce lucru strălucitor cu jind sau cu dorința. Dar timpul mi-a confirmat că pentru fiecare din noi ceva e pus deoparte.

Acel ceva, acel cadou s-a lăsat așteptat dar a venit cu o putere de nedescris. Norocul meu s-a transcris printr-un prieten de familie. Fiind in multe ocazii in vizită la dânsul, nu am putut să nu remarc dulapul “magic”. Un dulap unde fiecare om de rugby iși ține trofeele. Si pentru mine acel trofeu era mingea cu formă ciudată, acel ou mai mare și anume mingea de rugby.

Au trecut anii si nici în cele mai frumoase vise nu aș fi îndrăznit să visez măcar, la acel lucru țuguiat. Cu ocazia absolvirii examenului de capacitate am fost invitat pentru a mi se explica pașii continuării studiilor mele și a luării vietii in piept.

Și cum stăteam la povesti, dulapul “magic” se deschide..si..m-a “lovit” . Cadoul a fost o minge de rugby. Albă Cotton Oxford…

Acum eu eram centrul universului, eram cel după care privirile se întorceau. Eu si mingea mea țuguiată. Acel cadou ce mi-a schimbat viata și m-a obliga in cel mai maret lucru posibil. Dator rugby-ului să duc tradiția mai departe să inspir, să cuceresc sau să duc stindardul unui sport special mai departe.

Lăsând frumoasele amintiri, un cadou trebuie oferit din suflet iar
cosuriCraciun sau cadou-craciun pe lângă acest aspect le împachetează și atât de
frumos!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s