E bine și așa rău


Am trăit meciul la cote înalte. Cred că doar gândurile mele și a celor de acasă care împingeam odată cu băieții au reușit să aducă o mică bucurie în familia CSM-ului. Nu e perfect însă e un prim pas. După toate întâmplările trăite înaintea acestui meci lucrurile ușor usor se vor aranja.

Cu siguranță titlul propus nu va multumi multă lume din fruncea tării însă proverbul spune ‘cum îți așterni așa vei dormi’. Stiu de asemenea că ne-am propus mai mult de la meciul acesta, de aici și titlul postării.

Fiecare avem favoriți, fiecare credem în echipa ce crede în noi la momentul prezent. Etapa trecută mi-a fost greu să scriu . Nu am clădit nimic, nu am reprezentat spiritul grupului și nu am urmărit obiectivul propus. Dar atunci când abnegația nu face parte din spirit ar trebui să te întrebi serios dacă nu te-ai păcălit atât de mult timp.

Despre meciul de astăzi… meci disputat, un meci din care vom avea de învățat. Un egal pe care-l doresc a fi punctul de cotitură din ‘prăpastie’ spre ‘piscul’ clasamentului. Rcm Saracens Timisoara – Csm București 12-12

#CSMONTHERISE #GoTigers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s