RWC 2015 venim!


Aproape de o noua aventura. Ne despart doar câteva ore de fenomenul suprem numit Cupa Mondiala de Rugby 2015. Dar pentru a ajunge aici orele de muncă , speranțele și abnegația au fost mereu la cote înalte.

Mândru ca orice rugbyst să-și reprezinte tara si sa participe la cel mai înalt act sportiv . Ca trăire România nu pare sa simtă în acest moment evenimentul în sine însă datoria noastră acum începe. Datoria nescrisă în a apară culorile tarii, datoria de a-i face pe români să fie mândri și a le arăta că RWC există și pentru ei.

Sunt printre fericiții jucători ce au mai trăit o cupa mondială. Astept cu drag și emoție o noua desfășurare de evenimente. Să fac o comparație între cele două mari puteri din rugby nord și sud. Dar în primul rând cred cu tărie că ne putem depăși condiția. Să facem uitata contraperformanta ediției trecute, și să producem rezultate și victorii. Victorii pentru că ne dorim mai mult și suntem mai pregătiți.

Ne auzim cu vești din UK să fiți alături de noi pentru că știți: “Nu e important pe cine ai în față, contează pe cine ai alături” contam pe gândurile si pumnii strânși! Hai România!

3 thoughts on “RWC 2015 venim!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s