Carla’s Dreams


  1. După ce au crescut în inimile fanilor și în inima mea de la melodie la melodie,  nu puteam rata concertul lor din Londra. Atât de mult mi-am dorit să ajung încât m-au făcut sa scriu pe blog după, poate o prea lungă pauză.  
  2. Am achiziționat biletele cu luni înainte ca pentru o trupă ce se respecta cu adevărat.Stat la coada, filtre de securitate totul la nivel foarte competent. 
  3. Și lucrurile normale ar cam trebui sa se oprească aici și o sa ma explic. Nu știu ce a visat Carla după concertul de aseară dar eu am avut coșmar. Se făcea ca eram intr-un club din Londra cu prietenii mei și la un moment dat au venit niște inși vopsiți pe față, au început sa urle în microfon indescifrabil și în minutele următoare au dispărut cu banii noștri. Am fost jefuiți . Noroc a fost doar un vis… în realitate am fost doar păcăliti
  4. Trist…mai ales ca au intitulat mascarada ‘concert’. A fost de fapt o pierdere de timp. Sunetul jalnic. Cu siguranță nu au venit sa verifice sonorizarea și condițiile oferite de club. Au venit cu o  ora fata de ora anunțată și totul a durat 20 de minute. Comunicare cu publicul 0 și au dispărut ca niște măgari în ceata. Exact descrierea perfecta fata de lipsa de respect fata de publicul de aseară. 

Mulțumim Carla’s Dream fix pentru nimic! Poate atât puteți totuși și eu visam prea mult. 

3 thoughts on “Carla’s Dreams

  1. Probabil trebuie sa te intrebi ce a visat (era sa zic tras) inainte de asa-zisul concert. In Sibiu, in iunie, la concertul lor am ramas si eu uimit de stilul rock nervos adoptat, insa sonorizarea a fost de calitate. Oricum, poti sa zici ca si-a dat arama pe fata, chiar daca era doar vopsea ;).

    • Deci am rămas toți 8 asa mirați. Ne uitam unii la alții. Gata asta a fost? Eram spre nervos deja nu dezamăgit. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s