La baricade!!! #CSMB #GoTigers


După o pauză bine meritată a venit vremea să ne reunim și să ne reocupăm posturile. Da baricade, da posturi pentru că știm atât de bine că rugby-ul este o luptă, care te pregătește atât de frumos. Și baricade pentru că avem de apărat rezultate de care suntem mândri. CSM București cu pași siguri spre vârf.

Nu am mai scris de o perioada lungă pentru că mi-am pierdut flacăra. Reamintindu-mi constant motivul pentru care am plecat de fapt. Lume care uita atât de ușor. Dar în câteva cuvinte să expun rapid și să ajungem ‘la baricade’. O experientă reusită in Regatul Unit, însă presărată cu o lungă periodă de gust amar.

De ce? Sunt sigur că s-au întrebat prietenii sau cunostintele mele de ce nu am mai aparut nici măcar o secundă pe la lotul national al României. Nu am un răspuns nici acum. Pentru că a fost o decizie tacită și asta a facut supărarea mea să persiste. Atunci când ai o explicatie și o strangere de mână lucrurile sunt clare și ești împăcat de soluție sau situație.

Dar vremurile au făcut acel gustul amar să dispară. Fericirea că pot juca la nivel înalt chiar dacă nu e și echipa națională în ecuație, să reapară.Pentru că din fericire există oameni în marea de lume, care apreciază. Care îți spun direct în față dacă e albă sau neagră.

Și atunci când totul e bazat pe performanță și transparență îți face o plăcere nebună să aperi acea baricadă, acele culori, acel club. Club care acum se numește CSM București. #CSMB #GoTigers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s