>Străini în noapte<


Până în prezent, spre bucuria mea am fost la multe multe piese de teatru. Un proces complex. Să reuseșești să transmiți , într-un timp atât de scurt, într-un spațiu atât de restrâns, atât de mult. Dar spre rusinea mea, bucuria primită după fiecare piesă, am tratat-o ca pe un lucru obișnuit.

Dar a trebuit să văd o piesă cu Florin Piersic. Să îmi dau seama cât de mari pot fi unii actori. D-nul Florin Piersic poate ține o sală cu sufletul la gură doar din poveștile vieții lui. Iar când începe piesa, îți dai seama că de fapt atunci e prima dată când vezi o piesă de teatru.

Și totuși ce s-a schimbat în acest proces? Și ce legătură are piesa de teatru, cu sportul?

Parte din procesul de refacere . Somnul și nutriția ar fi principalele metode , însă eliberarea de stres și starea de bine sunt la fel de importante. Și vă pot confirma cele de mai sus pentru că am trăit această experiență. Cu teama de a nu adormi la piesă, după o săptămâna de pregătire fizică și să părăsesc sala efervescent. Cu o stare de bine. Încântat.

Nu pot decât să vă rog să trăiți aceaste experiențe. Să vă faceți timp în program și să-i vedeți pe acești ‘monștrii sacri’ ai scenelor. Să nu lăsați să treacă pe lângă voi aceste momente culturale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s