Un alt punct și de la capăt

Aside


Punct și de la capăt. Se pare că primul punct și de la capăt e cel mai dificil. Mi-a fost extrem de greu să mă despart în 2012 de RCJ Farul Constanța pe atunci. Nu știam ce noutăți mă așteaptă, performantă sau colectiv. La scurt timp mi-am dat seama că a fost cea mai bună decizie de departe.

Dar acea mutare avea sa îmi schimbe mentalitatea și ideea de înrădăcinare. Am schimbat după o perioadă de 3 ani clubul poate mai motivat ca prima dată când am plecat de la Farul. Tot ce am scris despre venirea mea la CSM București, am crezut cu adevărat. Am crezut cu tărie că se poate face performanță în România la orice echipă. Cu un proiect viabil pe hârtie totul suna atât de bine. Cu o încăpățânare molipsitoare, cu o ambiție invers proportional cu locul pe care ai terminat în clasament nu ai cum să nu-i dai crezare. Din păcate minunea nu a apucat sa tină decât ca-n basme, metaforic vorbind 3 zile însă nu departe de realitate din păcate.

Un bun prieten mi-a zis la o povestire că nimic nu e întâmplător. Și de atunci am fost atent la semne mi-am dat seama că are dreptate. Munca și abnegația ce o aveam era completată de reușite. Cu cât muncești mai mult cu atât devii mai norocos, nu?

Ei și uite-mă după o experiență neutră , pentru că nu ar fi corect să spun dezamăgitoare pentru mine, intr-un alt punct și de la capăt. De data asta semnele , șansa si dorința mea m-au dus în Uk și al lor Coventry RFC. Aștept cu ambiție provocările ce urmează, am putere și încredere așa cum am avut mereu unde am fost sau când am luat o decizie.

Noi suntem Timișoara

Aside


Bucuria câștigării titlului a fost imensă. Parcă nu ne săturam să fim fericiți. Am plimbat cupa . Am transformat-o în obiectiv turistic de mare valoare pentru timișoreni si nu numai pentru ei. Dar de cele mai multe ori e mai ușor să ajungi în vârf decât să te menții.

Prin aceste lucruri vreau să spun că așa în penumbra cupei de campioni a început o altă competiție de tradiție a Românie. Și anume Cupa României . O cupă care din păcate a fost umbrită de abandonuri. Din diferite motive timpurile ce le traversăm nu sunt tocmai roz . Lipsuri materiale sau de ordin uman și aici mă refer la imposibilitatea prezentării unui efectiv de 23 de jucători.

Păcat de această prefață a rugby-ului românesc însă, noi echipa Timișoarei trebuie să ne respectăm blazonul.  Cu un efectiv ușor măcinat de convocarile colegilor noștri la națională, acest lucru nu va face decât să ne oblige să  ajungem în finala Cupei României. Și dincolo de ea.

După castigarea titlului de campioni am rescris istoria după 40 de ani. Acum însă e timpul să ne scriem și istoria noastră a celor din prezent, sa obligăm viitorul sa ne depășească.
Cupa și Campionatul. Pentru că echipa Timișoarei merită!

În goana după clienți

Aside


Ma gândesc că așa este peste tot. Dar cum nu poți explica decât doar ce pățești ,măcar acesta să fie lucrul bun. Învățat mereu cu viața de cămin am decis că e timpul să mă obișnuiesc și cu greutățile vieții . Sau cu bucuriile de ce nu . La greutați mă refer la chirie, cheltuieli . Bucurii ,cu siguranță confortul unui apartament sau unei case nu se compară cu căminul .

Și uite așa incepe alergătura . Mutat dintr-o parte într-alta. Am venit cu 4 genți cumulate la doi în Timișoara si am cărat vreo 8. Momentan sunt norocos ca nu am cumpărat mașină de spălat sau altele că atunci ține-te . Urmează informarea despre locațiile unde plătești facturile și acum mă apropii de problema mea.

Crearea unui abonament la Tv și internet nu ar parea o problemă dificilă . Însă când buletinul nu e din același oraș datele se schimă puțin. Dar cum puterea banilor si maratonul după clienți fac aceste neajunsuri ușor de depășit .

Am reușit o treabă doar cu buletinul. Bucuros de acest lucru am omis câteva aspecte . Informarea în detaliu . Acest aspect e foarte important . Am simțit pe contractul meu la UPC. Preț bun canale HD și am zis că am făcut cea mai bună afacere . Greșit.

Ca să atragem clienții punem un preț interesant ,mici detalii le trecem cu asterix mic într-un colt și după ce te afli în fața faptului împlinit deja e semnat contractul . Ce am pățit exact, a fost că am fost bucuros că voi avea acele canale HD. Abonamentul stipulează prezența acestor canale în grilă însă asterixul e decodorul care ar costa încă 20 de lei pe lună.

De ce nu s-o fi sinchisit operatorul să-mi explice exact de la început e lesne de înteles . Ce compensează e serviciul ireproșabil, rapiditatea instalării serviciilor si calitatea. Ce e important e că poți învăța, deschizi ochii mari când e vorba de semnături și nu vei mai avea parte de clipe neplăcute.